Aktuális ajánlatok, hírek

Környezetvédelmi rehabilitáció a GDF SUEZ Győri Üzemegységének területén

továbbküldés

Ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

további üzenet?
[Nyomtatóbarátverzió és nyomtatás]nyomtatás

A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat Győrben, a Puskás Tivadar utca 37. szám alatti üzemegységének területén.

Környezetvédelmi rehabilitáció Győrben

A GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt. győri üzemegységének két részén szennyeződött a talaj és a talajvíz, ami a százötven évvel ezelőtt elkezdett városi gázgyártásnak tudható be, hiszen az 1960-as évekig a gázgyártás során a környezet védelmére nem fordítottak kellő figyelmet a szakemberek.

A szennyezettség nem jelent veszélyt a dolgozókra és a területen tartózkodó ügyfelekre, partnereinkre, ennek ellenére mindent megteszünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk annak esetleges terjedését.

A megoldást a földben megépítendő, mély résfal jelenti, e két szennyezett területet ezzel a résfallal kerítjük el.
Májusban elkezdődtek az előkészületi munkálatok, az üzemegység három épületének lebontásával. Ennek folytatásaként, az egyik területrészen már június óta folyik a 15 méter mély résfal építése, a másik szennyezett területen jelenleg a közművek (víz, villany) kiváltását és a résvezető építését végezzük.

A munka éjjel-nappal, folyamatosan történik, kizárólag így biztosítható a résfal állékonysága és a hosszú távú, biztonságos védelem.
A tevékenységből származó zajhatások így a nappali és az éjszakai órákban is észlelhetőek a környék lakói számára.
Sajnálatos módon az építkezés során néhány napig kellemetlen szaghatás fordult elő, de ezt gyorsan megszüntette a kivitelező.

Az építés nem jár forgalomkorlátozással, illetve a GDF SUEZ üzemegysége és az ott levő ügyfélszolgálati iroda változatlan feltételekkel üzemel a környezetvédelmi munkálatok alatt is.

A munkálatok várhatóan az év végéig tartanak, a teljes tereprendezés jövő tavaszra várható.

Köszönjük a lakosság szíves türelmét és megértését, valamint ezúton kérünk elnézést az okozott esetleges kellemetlenségekért!

GDF SUEZ

GDFSUEZ

Az Ön böngészőjében nincs a tartalom megtekintéséhez szükséges Flash bővítmény (plug-in) telepítve.
Kérjük, a telepítéshez kattintson az ikonra.
getflashplayer