Sajtószoba

Sajtószoba

továbbküldés

Ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

további üzenet?
[Nyomtatóbarátverzió és nyomtatás]nyomtatás

Sajtókapcsolat

Pánczél Andrea
kommunikációs igazgató

Benkő Henrietta
kommunikációs szakértő

Várjuk megkeresést a kommunikacio.hu[#]gdfsuez.com címen!

Befejeződtek a környezetvédelmi rehabilitációs munkálatok a GDF SUEZ Bajai Üzemegységének területén Befejeződtek a környezetvédelmi rehabilitációs munkálatok a GDF SUEZ Bajai Üzemegységének területén
A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként 2015 májusa óta környezetvédelmi helyreállító munkálatokat folytat Baján, a Bajcsy-Zsilinszky u. 4. szám alatti kirendeltségének területén.
150 esztendős a soproni gázszolgáltatás 150 esztendős a soproni gázszolgáltatás
Sopron városában 150 évvel ezelőtt indult el a gázszolgáltatás, a jeles évfordulót a GDF SUEZ Csoportba tartozó Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ünnepélyes keretek között, a soproni Polgármesteri Hivatallal közösen ünnepelte meg 2016. október 20-án.
Környezetvédelmi rehabilitáció Győrben Környezetvédelmi rehabilitáció a GDF SUEZ Győri Üzemegységének területén
A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat Győrben, a Puskás Tivadar utca 37. szám alatti üzemegységének területén.
Környezetvédelmi rehabilitáció Sopronban
A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat Sopronban a Táncsics Mihály utca 12. szám alatti üzemegységének területén.
Energiafogyasztók Díja Energiafogyasztók Díja
A GDF SUEZ Csoportba tartozó Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. immár hetedik alkalommal nyerte el az Energiafogyasztók Díját a földgázelosztó társaságok között.
KÖRNYEZETVÉDELMI REHABILITÁCIÓ BAJÁN Környezetvédelmi rehabilitáció Baján
A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat Baján a Bajcsy-Zsilinszky u. 4. szám alatti kirendeltségének területén.
Környezetvédelmi rehabilitáció Sopronban
A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat a soproni kirendeltségének területén.
Lezárult a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. eladási folyamata
A Fővárosi Gázművek Zrt tulajdonába került a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. többségi részvénycsomagja. A MEKH jóváhagyására volt szükség ahhoz, hogy a GDF International SAS és a Főgáz Zrt. közti adás-vételi folyamat lezáruljon.
Szegeden 150 éve indult el a gázszolgáltatás Szegeden 150 éve indult el a gázszolgáltatás
Szeged városában 150 esztendővel ezelőtt indult el a gázszolgáltatás, az évfordulót a GDF SUEZ Csoportba tartozó Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ünnepélyes keretek között, a szegedi Polgármesteri Hivatallal közösen ünnepelte meg 2015. október 28-án.
Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó nyerte el a 2014 évi Energiafogyasztók Díját Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó nyerte el a 2014 évi Energiafogyasztók Díját
A földgázelosztó társaságok közül a GDF SUEZ tulajdonában álló Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. nyerte el a 2014 évi Energiafogyasztók Díját.
A Magyar Energiafogyasztók Szövetsége a díjjal az Égáz-Dégáz 2014-ben nyújtott, magas színvonalú, a földgázelosztók között a leginkább fogyasztóbarát magatartását díjazta.
A GDF SUEZ immár harmadik éve támogatja a Magyar Sajtófotó Pályázat Természet és Tudomány kategóriáját. A GDF SUEZ immár harmadik éve támogatja a Magyar Sajtófotó Pályázat Természet és Tudomány kategóriáját.
A GDF SUEZ Csoport négy értéke az igényesség, az elkötelezettség, a merészség és az összetartás. Ezeket az értékeket képviseli Magyarország legrangosabb sajtófotó pályázata, a Magyar Sajtófotó Pályázat is. Társaságunk a pályázat Természet és Tudomány kategóriájának támogatója, immár harmadik esztendeje. A természetfotózás támogatása már hagyomány a vállalatnál, mivel a GDF SUEZ öt éve névadó főtámogatója Az Év Természetfotósa pályázatnak is.
Egy úttal kevesebb!
A GDF SUEZ az energiaszolgáltatók között elsőként hazánkban új, innovatív kényelmi fizetési módokat vezet be, egyetemes szolgáltatásra szerződött ügyfelei részére.
Közös Sajtóközlemény GDF SUEZ – MET 2015. 02. 12.
A GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt. július 1-jével meg kívánja szünteti szabadpiaci földgáz-kereskedelmi tevékenységét Magyarországon. A GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt. és a MET Magyarország Zrt. megállapodást írtak alá a GDF SUEZ hazai szabadpiaci gázkereskedelmi portfóliójának átvételéről. A GDF SUEZ a továbbiakban is kiszolgálja lakossági ügyfeleit, és folytatja földgázelosztói tevékenységét is.
A GDF SUEZ ismét Az Év Természetfotósa pályázat névadó támogatójaA GDF SUEZ ismét Az Év Természetfotósa pályázat névadó támogatója
A GDF SUEZ 2014-ben ötödik éve névadó szponzora az idén 22. alkalommal megrendezett Az Év Természetfotósa pályázatnak. A Társaság idén először közönségdíj meghirdetésével és átadásával is támogatja a pályázatot. Az eseményhez kapcsolódóan a GDF SUEZ belső fotópályázatot is hirdetett, és felelős vállalatként lehetővé teszi, hogy három gyermekotthon lakói is ellátogathassanak a kiállításra.
A GDF SUEZ az Aquaworlddel közösen támogatja a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthont A GDF SUEZ az Aquaworlddel közösen támogatja a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthont
A GDF SUEZ - a 2014. szeptember 18-i önkéntes munka folytatásaként - az Aquaworlddel együttműködve egy egész napos kikapcsolódási lehetőség megszervezésével támogatta a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon lakóit 2014. október 3-án.
A GDF SUEZ támogatja a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthont A GDF SUEZ támogatja a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthont
A GDF SUEZ munkatársai önkéntes munkával, tárgyi adományokkal és jótékonysági koncert szervezésével segítették a bicskei Kossuth Zsuzsa Gyermekotthont 2014. szeptember 18-án. A támogatás teljes összege közel kétmillió forint.
A GDF SUEZ kistehergépjárművet ajándékozott a Concorde Mentőcsoport számára A GDF SUEZ kistehergépjárművet ajándékozott a Concorde Mentőcsoport számára
A GDF SUEZ támogatja a Concorde Soproni Speciális Mentőcsoport munkáját egy kistehergépjárművel, amelyet a Társaság 2014. április 9-én adott át.
Varga-Futó Ildikó, a GDF SUEZ PR szakértője és Kovács Imre, a Természet és tudomány (egyedi) kategóriájának nyertese. A GDF SUEZ immár második éve támogatja a Magyar Sajtófotó Pályázatot
A GDF SUEZ támogatja a 32. alkalommal megrendezett Magyar Sajtófotó Pályázat Természet és Tudomány kategóriáját.
Közös Sajtóközlemény GDF SUEZ - MET
A MET Csoport és a GDF SUEZ csoport megállapodott a Dunamenti Erőmű kisebbségi tulajdonrészének átruházásáról, melynek eredményeképpen az erőmű működése fenntarthatóvá válhat.
GDF SUEZ teljesítette minden célját 2013-ban
A GDF SUEZ 2013-ban teljesíteni tudta a kitűzött működési és pénzügyi céljait a rendkívül kedvezőtlen európai pénzügyi és gazdasági helyzet ellenére.
140 éves a szombathelyi gázszolgáltatás
Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ünnepélyes keretek között emlékezik a jeles évfordulóra.
A GDF SUEZ immár harmadik éve szolgáltatja a földgázt Kecskeméten
Kecskemét város intézményeinek fölgáz-ellátására kiírt tenderen immár harmadik éve a GDF SUEZ ajánlata bizonyult a legjobbnak.
GDF SUEZ 2013-ban is Az Év Természetfotósa pályázat névadó támogatója
A GDF SUEZ idén negyedik éve névadó szponzora az immár 21. alkalommal megrendezett Az Év Természetfotósa pályázatnak és támogatja a hozzá kapcsoló nagyszabású kiállítás megvalósulását.
A Dunamenti Erőmű dolgozói is részt vesznek az árvízi munkálatokban SzázhalombattánálA Dunamenti Erőmű dolgozói is részt vesznek az árvízi munkálatokban Százhalombattánál
A GDF SUEZ csoporthoz tartozó Dunamenti Erőmű Zrt. az árvízi védekezésre megerősített műszakkal, készenléti szolgálattal és a hatóságokkal szorosan együttműködve készül.
Pánczél Andrea, a GDF SUEZ kommunikációs igazgatója és Daróczi Csaba a Természet és Tudomány „egyedi” kategóriájának nyertese.GDF SUEZ támogatója a Magyar Sajtófotó Pályázatnak
A GDF SUEZ támogatja az immár 31. alkalommal kiírt Magyar Sajtófotó Pályázat Természet és Tudomány kategóriáját.
CNG AutóFejlődés előtt áll a hazai gázüzemű közlekedés
Az Európai Unió fejlesztené a járműveket kiszolgáló infrastruktúrát
Budapest, 2013. március 28. – A gázüzemű közlekedés hazai elterjedését eddig infrastrukturális hiányosságok akadályozták, mindamellett sűrített földgáz, azaz a CNG relatíve magas jövedéki adója. A legújabb Európai Uniós irányelvek szerint a tagállamoknak fejlesztéseket kell végrehajtaniuk a gázüzemű közlekedés elősegítése érdekében.
GDF SUEZ 2012-ben is Az Év Természetfotósa pályázat névadó támogatójaGDF SUEZ 2012-ben is Az Év Természetfotósa pályázat névadó támogatója
A GDF SUEZ harmadik éve névadó szponzora az immár 20. alkalommal megrendezett Az Év Természetfotósa pályázatnak és támogatja a hozzá kapcsoló nagyszabású kiállítás megvalósulását.
Környezetünkért akció - zákányszéki Vasút utcai parkKörnyezetünkért akció - zákányszéki Vasút utcai park
 
Környezetünkért akció - százhalombattai Pitypangos Óvoda Óvárosi tagóvodájaKörnyezetünkért akció - százhalombattai Pitypangos Óvoda Óvárosi tagóvodája
 
Környezetünkért akció - fertőrákosi közpark és emlékműKörnyezetünkért akció - fertőrákosi közpark és emlékmű
 
A GDF SUEZ és a VOSZ stratégiai együttműködéseA GDF SUEZ és a VOSZ stratégiai együttműködése
Az együttműködés a szövetség tagvállalatinak kedvező földgázvásárlási lehetőséget és rugalmas szerződéses feltételeket biztosít.
Komplex katasztrófa-elhárítási gyakorlatKomplex katasztrófa-elhárítási gyakorlat
Néhány szóban a Dunamenti Erőműről. A GDF SUEZ Csoportba tartozó Dunamenti Erőmű az 1960-as évek elején épült Százhalombattán. Villamos áramot és hőenergiát állít elő. A közel 2000 MW-os beépített teljesítményével az ország egyik legmodernebb és legnagyobb teljesítményű erőműve, amely jelentős szerepet vállal a hazai villamosenergia-rendszer a biztonságos és kiegyensúlyozott energiaellátásban.
„Bemutatkoznak a Földgázautók”„Bemutatkoznak a Földgázautók”
Az Autómentes Világnap alkalmából rendezett programokon az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Békéscsabán, Kecskeméten, Tatabányán, Győrben és Sopronban bemutatja földgázüzemű (CNG) gépjárműveit.
Ma átadták a megújult Zoltán Hajó emlékparkot SzázhalombattánMa átadták a megújult Zoltán Hajó emlékparkot Százhalombattán
A GDF SUEZ 2005 óta minden évben meghirdeti munkavállalói körében a „Környezetünkért” akciót, olyan elképzelések támogatására, amelyek a szolgáltatási területén található zöld területek kialakítását vagy rendbetételét tűzik ki célul.
A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. PE-labort ajándékozott a Szegedi TudományegyetemnekA GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. PE-labort ajándékozott a Szegedi Tudományegyetemnek
A világszínvonalú polietilén labor eszközállományának ajándékozásáról szóló szerződést 2012. július 23-án, Szegeden, az egyetem rektori hivatalában írták alá.
Együtt a környezetünkért! - győri Kígyó utcai BölcsődeEgyütt a környezetünkért! - győri Kígyó utcai Bölcsőde
A Környezetvédelmi Világnap alkalmából „Együtt a környezetünkért!” akciónk keretében a győri Egyesített Bölcsődei Intézményhálózat, Kígyó utcai Bölcsőde udvarának felújítására vállalkoztunk.
Határidőre fizettek és egy millió forintot nyertek!Határidőre fizettek és egy millió forintot nyertek! Gratulálunk a GDF SUEZ Nyereményözön nyerteseinek!
A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. 2011. december 1-jén nyereményjátékot hirdetett, amelynek célja, hogy a társaság elismerje a határidőre fizető ügyfeleit.
HEBC-fórum – Csiba Péter politikai ciklusokon átívelő országstratégiát szorgalmaz
Kiszámíthatóság és versenyképesség a Magyar Európai Üzleti Tanács (HEBC) 2012. évi jelentésének két kulcsszava, mert a magyarországi multinacionális vállalatok szerint a befektetők érdeke a kiszámítható politikai, gazdasági és társadalmi környezet - hangsúlyozta Csiba Péter, a GDF Suez Energia Holding magyarországi főmegbízottja csütörtökön a jelentés ismertetésének budapesti rendezvényén.
Együtt a környezetünkért! - békéscsabai Lencsési óvodaEgyütt a környezetünkért! - békéscsabai Lencsési óvoda
A Környezetvédelmi Világnap alkalmából „Együtt a környezetünkért!” akciónk keretében a békéscsabai Lencsési óvoda udvarának felújítására vállalkoztunk.
Együtt a környezetünkért! - füzesgyarmati bölcsőde
Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. - a környezetvédelmi Világnap alkalmából - „Együtt a környezetünkért!” akciójának keretében Füzesgyarmat Város Önkormányzat Bölcsődéje udvarának felújítására vállalkozott.
A Győrkőcfesztivál kifogyhatatlan energiáit a GDF SUEZ biztosítja
A GDF SUEZ az idei Győrkőcfesztivál főtámogatója. Az energetikai vállalat azért karolta fel a gyerekeket megszólító fesztivált, mert felelős vállalatként arra törekszik, hogy aktívan részt vegyen azoknak a közösségeknek az életében, amelyek közelében üzleti tevékenységét kifejti.
Földgázelosztói Együttműködés Fórum: közösen a fogyasztók magasabb szintű ellátásáért
A hazánkban működő földgázelosztó társaságok 2012 júniusában létrehozták a Földgázelosztói Együttműködés Fórumot.
Energiafogyasztók Díja 2012
2012. évben ismét az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt., a GDF SUEZ csoport tagja, nyerte el az Energiafogyasztók Díját a földgázelosztói kategóriában.
Földgázt használhatnak HarasztifalubanFöldgázt használhatnak Harasztifaluban
Harasztifalu településen 1996-ban létesült gázelosztó vezeték, amellyel lehetővé vált, hogy a lakosság propán-bután gázenergia felhasználásával állítsa elő a fűtési, melegvíz előállítási, főzési szükségleteit.
A bajai gázszolgáltatás 125. évfordulója
A bajai gázszolgáltatás 125. évfordulójáról ünnepélyes keretek között emlékezik meg az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. – a GDF SUEZ csoport tagja – társadalmilag felelős nagyvállalatként az ország hat megyéjében – Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, és Vas megyében - van jelen és biztosítja magas színvonalon a földgázellátást.
Új vezérigazgató a Dunamenti Erőmű élénÚj vezérigazgató a Dunamenti Erőmű élén
2012. áprilistól Jászberényi Zoltán irányítja a GDF SUEZ Csoportba tartozó, százhalombattai Dunamenti Erőmű zrt.-t.
Önkéntes munkát végeztek a GDF SUEZ dolgozói SzegedenÖnkéntes munkát végeztek a GDF SUEZ dolgozói Szegeden
A GDF SUEZ szegedi egységének lelkes munkavállalói a szegedi Vakok Otthonát támogatták önkéntes munkájukkal. Május 17-én, csütörtökön egy 11 főből álló csapat látott neki, hogy felújítsa a Vakok Otthonát körülvevő, régóta renoválásra váró kerítést.
GDF SUEZ Nyereményözön
A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. 2011. december 1-jén nyereményjátékot indított a határidőre fizető ügyfelei számára, amelynek célja, hogy a társaság elismerje azon ügyfelei fizetési magatartását, akik mindig határidőre teljesítik számláikat és a jövőben is erre motiválja őket.
25 éves az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Szabadszállási Üzemegysége
A Szabadszállási Üzemegység megalakulásának 25. évfordulójáról ünnepélyes keretek között emlékezik meg Szabadszállás Város Polgármestere és az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt.
Idén is a GDF SUEZ Az Év Természetfotósa pályázat névadó támogatója
A GDF SUEZ második éve segíti névadó támogatóként az immár 19. alkalommal megrendezett Az Év Természetfotósa pályázat és a hozzá kapcsoló nagyszabású kiállítás megvalósulását. A díjazott fotókból rendezett kiállítás 2011. november 9. és december 31. között lesz látható a Magyar Természettudományi Múzeumban.
Megújult a Margaréta Óvoda játszótere
A GDF SUEZ immár 6. éve hirdeti meg munkavállalói körében a „Környezetünkért” akciót, olyan elképzelések támogatására, melyek a szolgáltatási területén található zöld területek kialakítását vagy rendbetételét tűzik ki célul.
Megújult az almáskamarási játszótér
A GDF SUEZ immár 6. éve hirdeti meg munkavállalói körében a „Környezetünkért” akciót, olyan elképzelések támogatására, melyek a szolgáltatási területén található zöld területek kialakítását vagy rendbetételét tűzik ki célul.
Új, ultramodern erőmű-blokkot adott át a GDF SUEZ MagyarországonÚj, ultramodern erőmű-blokkot adott át a GDF SUEZ Magyarországon
Bencsik János, klíma- és energiaügyért felelős államtitkár és Jean-François Cirelli, a GDF SUEZ alelnöke és vezérigazgató-helyettese avatta fel kedden a Dunamenti Erőmű új, 407 MW-os erőművi blokkját Százhalombattán.
A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. elindította Android-alkalmazásátA GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. elindította Android-alkalmazását
A hivatalos, szabadon letölthető GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. alkalmazás segítségével a legfontosabb online ügyfélszolgálati funkciók elérhetőek androidos okostelefonokról.
A GDF SUEZ gyermek kardiológiai osztályt támogatott
A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. – a hazai energetikai piac egyik meghatározó szereplője – felelős nagyvállalatként a fenntartható fejlődést szem előtt tartva törekszik a gazdaságos működésre. A társaság – különböző programokon keresztül – védi környezetét és annak természeti értékeit, illetve egyenrangú partnerként támogatja munkavállalóit, ügyfeleit és a helyi közösségeket.
Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. óvodai felújításban vett részt
Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. – a GDF SUEZ csoport tagja – társadalmilag felelős nagyvállalatként hosszú távon elkötelezett a fenntartható fejlődés, a környezetvédelem, a környezettudatos energiafogyasztás mellett, melyet mindennapi működésünkön túl célzott akciók szervezésében igyekszünk megmutatni.
A GDF SUEZ továbbra is elkötelezett a magyar labdarúgás támogatása mellett
A GDF SUEZ 2011-ben is folytatja partnerségi megállapodását az Újpest FC-vel, az utánpótlás csapatainak, továbbá a hátrányos helyzetű fiatalok sportba történő integrálásának és képzésének a támogatásán keresztül.
Gyermekvédelmi Központot támogatott egymillió forint értékben a GDF SUEZ
A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. – a hazai energetikai piac egyik meghatározó szereplője – felelős nagyvállalatként a fenntartható fejlődést szem előtt tartva törekszik a gazdaságos működésre. A társaság – különböző programokon keresztül – védi környezetét és annak természeti értékeit, illetve egyenrangú partnerként támogatja munkavállalóit, ügyfeleit és a helyi közösségeket.
Támogatással segítette az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Geiger Imrénét
Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. a csatlakozási díj összegének átvállalásával és százezer forint értékű gázkészülék-vásárlási támogatással segíti Geiger Imrénét, aki devecseri házából – a vörösiszap által sújtott területről – új otthonába költözik.
A földgázszolgáltatással kapcsolatos fogyasztói elégedettségmérés 2010. évi eredményei
A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. mind a háztartási, mind a nem háztartási fogyasztók esetében – általában – országos átlag feletti vagy annak megfelelő eredményeket ért el, fejlesztésre vonatkozó kifejezett igény mindössze néhány területen mutatkozik.
GDF SUEZ „Környezetünkért” akciójának keretében elkészült a csorvási pihenőhely és az enesei játszótér
A GDF SUEZ immár 5. éve hirdeti meg munkavállalói körében a „Környezetünkért” akciót, olyan elképzelések támogatására, melyek a szolgáltatási területén található zöld területek kialakítását vagy rendbetételét tűzik ki célul.
„Bemutatkoznak a Földgázautók”GDF SUEZ – Az év természetfotósa 2010 fotópályázat
A GDF SUEZ idén először névadó támogatója az immár 18. alkalommal megrendezett „Az év természetfotósa” fotópályázatnak.
„Bemutatkoznak a Földgázautók”A GDF SUEZ húszezer védőmaszkot adományozott a devecseri Önkormányzatnak
A GDF SUEZ húszezer speciális, FFP2 típusú védőmaszk adományozásával járul hozzá a vörösiszap elleni védekezés és kárenyhítés gyors és hatékony lebonyolításához.
„Bemutatkoznak a Földgázautók”Földgázautó
Az Autómentes Világnap alkalmából rendezett programokon a GDF SUEZ csoporthoz tartozó Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. Győrben, Szegeden és Kecskeméten bemutatja földgázüzemű (CNG) gépjárműveit.
Battai napokBattai napok
A GDF SUEZ csoport egyik magyarországi vállalata, a Dunamenti Erőmű Zrt. üzemelteti hazánk legnagyobb gáztüzelésű erőművét. A százhalombattai Dunamenti Erőmű működésében – a GDF SUEZ csoport filozófiájába illeszkedően – meghatározó szerepet játszik a helyi közösséggel kialakított jó kapcsolat, valamint a természeti és a társadalmi környezet iránti felelősségvállalás.
Tenisz
A GDF SUEZ immár hetedik éve támogatja a Budapest Grand Prix-t. Az ország egyetlen WTA tornájaként, a verseny ma már szinte kihagyhatatlan eseménnyé vált a salakpályán játszó versenyzőnők körében. Idén is a legjobb nemzetközi játékosok mérkőznek meg egymással, köztük a GDF SUEZ Csapat csillaga is: a tavalyi év győztese, Szávay Ágnes.
Szedd Össze Magad!Szedd össze magad!
A Környezetvédelmi Világnap alkalmából a GDF SUEZ cégcsoport magyarországi leányvállalati önkéntes hulladékgyűjtési akciót szerveznek Szegeden, Győrben és Százhalombattán.
A földgázszolgáltatással kapcsolatos fogyasztói elégedettség mérése 2009.
A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. mind a háztartási, mind a nem háztartási fogyasztók esetében - általában - országos átlag feletti vagy annak megfelelő eredményeket ért el, fejlesztésre vonatkozó kifejezett igény mindössze egy-két területen mutatkozik.
Labdarúgás
Az anyavállalati fúziót követően a GDF SUEZ energiaágazatának magyarországi leányvállalatai 2010-től egységes cégcsoportként jelennek meg a hazai energiapiacon.
Vadonatúj turbina a DunánVadonatúj turbina a Dunán
A GDF SUEZ cégcsoport érdekeltségébe tartozó Dunamenti Erőmű zrt. 2008-ban kezdte meg erőmű fejlesztési beruházását Százhalombattán. Ennek keretében a hat már meglévő kondenzációs blokkja közül egyet kombinált ciklusú gáztüzelésű egységgé alakít át. A beruházás egyik jelentős mérföldköveként a turbina és a generátor beszállítására, valamint az erőmű egységbe történő beépítésére a mai napon került sor Százhalombattán.
Energiafogyasztók Díja 2009.Energiafogyasztók Díja 2009.
A Magyar Energia Hivatal évente, fogyasztói elégedettség kutatás keretében vizsgálja az energetikai vállalatokat, azok teljesítményét. Ennek alapján a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége minden évben díjazza a fogyasztói igényeknek legjobban megfelelő szolgáltatókat.
„Adni jó!” - adománygyűjtő akciónk„Adni jó!” - adománygyűjtő akciónk
Társaságunk, az Égáz-Dégáz Zrt. és leányvállalata az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. a pénzügyi válság idején különösen fontosnak tartja a rászorulók megsegítését, ezért munkavállalói körében karácsonyi adománygyűjtő akciót hirdetett meg.
A földgáz-szolgáltatással kapcsolatos fogyasztói elégedettség mérése 2008.
Az Égáz-Dégáz Zrt. mind a háztartási és a nem háztartási fogyasztók esetében országos átlag feletti vagy annak megfelelő eredményeket ért el, fejlesztésre vonatkozó kifejezett igény mindössze egy-két területen mutatkozik.
Nagyfogyasztói kereskedelmi kampány értékelése
Az összes gázszolgáltató – köztük az Égáz-Dégáz – életében is az elmúlt évek egyik legkomolyabb változását jelenti a 2009-es esztendő, hiszen július 1-től valamennyi 100 m 3 /h feletti ügyfél számára már nem csak lehetőség, hanem kötelező a szabadpiaci kilépés, melynek lényege, hogy többé nem vásárolhat gázt a közüzemből átalakuló egyetemes szolgáltatás keretein belül, hanem választania kell a piacion ajánlattal rendelkező 8-10 kereskedelmi engedélyes szolgáltató közül.
Csatlakoztunk a Környezetvédelmi ChartáhozCsatlakoztunk a Környezetvédelmi Chartához
Az Égáz-Dégáz Zrt. is csatlakozott a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara által kezdeményezett Környezet Chartához. A dokumentumot 70 cég képviselője írta alá október 28-án, a Budapesti Erőmű Zrt. székházában. A vállalatok ezzel a gesztussal fejezték ki, hogy elkötelezik magukat - a fenntartható fejlődés jegyében - a környezettudatos gondolkodásmód és vállalatirányítás mellett.
Társaságunk támogatásával szépült meg a szegedi Honvéd térTársaságunk támogatásával szépült meg a szegedi Honvéd tér
2009. október 26-án ünnepélyes keretek között átadtuk a Környezetünkért akciónk szegedi győztes pályázatának eredményét, a felújított Honvéd téri játszóteret.
Környezetünkért akció - a győrújfalui sétaösvény átadásaKörnyezetünkért akció - a győrújfalui sétaösvény átadása
Az Égáz-Dégáz Zrt. immáron 5. éve hirdeti meg munkavállalói körében a Környezetünkért akciót, melynek célja zöld területek kialakításának, illetve felújításának támogatása. A megszépítendő területeket az Égáz-Dégáz dolgozóinak javaslatai közül választjuk ki többek között az alapján, hogy mennyire illeszkedik támogatási elveinkhez, és menyire tölt be fontos szerepet a környezetében lakók életében.
Egy éve csatlakoztunk az Egészség ChartáhozEgy éve csatlakoztunk az Egészség Chartához
2008. szeptember 25-én a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara tagvállalatai aláírták az Egészség Chartát, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az egészség, mint gazdasági érték jelentőségére, valamint konkrét programokat javasoljanak a munkatársak egészségvédelme érdekében, melyek egészségügyi felvilágosítást, szűrővizsgálatokat és orvosi ellátást foglalnak magukban.
Magyar győzelem a GDF SUEZ Grand Prix-nMagyar győzelem a GDF SUEZ Grand Prix-n
A GDF SUEZ leányvállalataként immár hatodik éve támogatjuk GDF SUEZ Grand Prix-t. A torna Magyarország egyetlen olyan egyéni versenye, amely világverseny sorozat része, és azon kevés nemzetközi sportesemények közé tartozik, amely állandó helyszínnel rendelkezik.
Korszakváltás küszöbén - Önkormányzati fórumok
Az energiaszolgáltatás szabadpiaci lehetőségeiről és az egyetemes szolgáltatásról indított tájékoztató sorozatot Társaságunk.
Leányvállalatunk emlékfákat ültetettLeányvállalatunk emlékfákat ültetett
Leányvállalatunk, az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. szolgáltatási területén immár a 800.000 ügyfél választotta a földgázt energiaforrásként. Ennek méltó megünneplésére 2009. június 5-én, a Környezetvédelmi Világnapon a Társaság emlékfát ültetett ügyfelei tiszteletére 14 városban, ahol üzemegységei vannak.
Csoportos Beszedési Megbízás - a NYERŐ VÁLASZTÁS!
 
Bringázz a munkába
A Magyar Kerékpáros Szövetség rendezésében 2009. április 6. és május 8. között került sor a „bringázz a munkába” akcióra. Ez a program egy 2008. szeptember óta tartó kerékpáros kampány része volt. Lényege, hogy a cégeknél dolgozók 5 fős csapatokat alakíthattak, és az akció időtartama alatt legalább 8-szor kerékpárral kellett munkába menniük, és ezt regisztrálniuk egy internetes oldalon.
Energia Fogyasztók Díja
A Magyar Energia Hivatal éves gyakorisággal fogyasztói elégedettségi vizsgálatokat végeztet, kutatva a fogyasztói igényeket legjobban kiszolgáló energetikai vállalatokat. Ezen elégedettségi vizsgálatok alapján a Magyar Energiafogyasztók Szövetsége díjazza a fogyasztók közvetlen ellátását biztosító gázipari engedélyes szolgáltatókat. Az elmúlt évtől – a földgázelosztás és közüzemi szolgáltatás jogi szétválásából adódóan – a földgázelosztói szolgáltatás is minősítésre és elismerésre került.
Az Égáz-Dégáz Zrt. internetes ügyfélszolgálatot nyitott!
Az Égáz-Dégáz Zrt. internetes ügyfélszolgálata megkezdte működését

Archívum

GDFSUEZ

Az Ön böngészőjében nincs a tartalom megtekintéséhez szükséges Flash bővítmény (plug-in) telepítve.
Kérjük, a telepítéshez kattintson az ikonra.
getflashplayer