Társaságunkról

Szponzoráció

továbbküldés

Ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

további üzenet?
[Nyomtatóbarátverzió és nyomtatás]nyomtatás

Szponzorációs politikánkban a GDF SUEZ csoport szponzorációs irányelveit követjük, tiszteletben tartva hazánk kulturális hagyományait, a helyi adottságokat és szokásokat. Anyavállalatunk irányelveivel összhangban a társadalmi felelősségvállalás, a környezetvédelem, a sport és a kultúra területén támogatunk különböző projekteket.

Szeretnénk ezen tevékenységünkkel is kifejezni, hogy felelősséget érzünk társadalmunk és környezetünk iránt. Ügyfeleink nem csupán üzleti szempontból fontosak számunkra, lehetőségeinkhez mérten igyekszünk javítani életkörülményeiken.

Az Év Természetfotósa 2015

Az Év Természetfotósa 2015

A régió legrangosabb természetfotó-pályázata az Év Természetfotósa, amelynek 2015-ben már hatodik éve vagyunk támogatói, idén mint a Természet energiái kategória névadója. A díjátadó (amely a természetfotósok számára az egyik legnagyobb ünnepély) és egyben a fotókiállítás megnyitója november 3-án volt a Magyar Természettudományi Múzeum Kupolacsarnokában.

A kiállítás az naptól 2016. január 31-ig látható majd.

Művészetek Völgye Fesztivál 2015 – Bogdán Norbert koncertje

Művészetek Völgye – Snétberger Zenei Tehetség Központ

Bogdán Norbert - a Snétberger Zenei Tehetség Központ növendéke - 2015. július 24-én 18:00 órakor koncertezett a Harcsa Veronika Udvarban.

Magyar Sajtófotó Pályázat

A Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás célja, hogy évről évre a nagyközönség elé tárja hazánk legjobb fotóriportereinek munkáit. Társaságunk immár harmadik éve támogatja a Magyar Sajtófotó Pályázat és Kiállítás "Természet és Tudomány" (egyedi és sorozat) kategóriáját.

Természet és tudomány egyedi kategória díjazottjai 2015-ben:
1. díj: Máté Bence: Prés
2. díj: Gódor Miklós: Raktár & logisztik...
3. díj: Vincze Bálint: Állcsúcson

Természet és tudomány sorozat kategória idei díjazottjai 2015-ben:
1. díj: Máté Bence: Nagy kócsag
2. díj: Hartyányi Norbert: Fácán vadászat
3. díj: Faragó Csaba: Tiszavirágzás

33. Magyar Sajtófotó Kiállítás a budapesti CAPA Központban megtekinthető március 20. és május 17. között.

Máté Bence: Prés Gódor Miklós: Raktár & logisztik... Faragó Csaba: Tiszavirágzás

GDF SUEZ – Az Év Természetfotósa 2014

A GDF SUEZ 2014-ben már ötödik éve névadó támogatója az Év Természetfotósa fotópályázatnak, az idén is 14 kategóriában lehetett pályázni a legjobb természetfotókkal. A régió legrangosabb természetfotó-pályázatára beérkezett műveket 2014-ben is elismert fotóművészekből álló zsűri bírálta el.

A GDF SUEZ Az Év Természetfotósa 2014 pályázat díjátadó ünnepségét, - amely egyben a pályázat legjobb képeiből rendezett kiállítás megnyitója is - 2014. november 4-én 17 órakor rendezték meg a Magyar Természettudományi Múzeum Kupolacsarnokában.

A tárlatnak a Magyar Természettudományi Múzeum ad otthont december végéig.

Az idei összesített teljesítménye alapján Az Év Természetfotósa Daróczi Csaba, Az Év Természetfotója pedig Selmeczi Dániel „Körben” című alkotása lett.

14 kategóriában díjazták a legjobb fotókat, a kategóriák között idén is szerepelt a GDF SUEZ által alapított A természet energiái kategória is. E kategória győztese Forster Ádám lett a „És mégis forog a Föld...” című asztrofotójával.

Idén először a Facebook oldalunkon zajló közönségszavazás eredményeként Közönségdíjat is átadtunk: a legtöbben Berecz Roland Balázs „Halászat” című képét találták a legjobbnak, így ez a fotó lett a GDF SUEZ Az Év Természetfotósa fotópályázat első Közönségdíjas fotója.

Pánczél Andrea, a GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt kommunikációs igazgatója és Berecz Roland Balázs, a GDF SUEZ Közönségdíjas fotójának készítője. Az Év Természetfotója: Selmeczi Dániel "Körben" című alkotása. A GDF SUEZ Magyarország Facebook oldalán megszavazott közönségdíjas fotó: Berecz Roland Balázs "Halászat" című képe.
Az Év Természetfotósa 2014-ben Daróczi Csaba lett. Az "Aranybika" című képe Az állatok szemtől szemben című kategória első díját kapta. A tárlatnak a Magyar Természettudományi Múzeum ad otthont december végéig. GDF SUEZ által alapított A természet energiái kategória győztese: Forster Ádám "És mégis forog a Föld..."

VOLT Fesztivál 2014 - CNG VIP Transfer CNG VIP Transfer

A GDF SUEZ a VOLT Fesztivál hivatalos szponzora!

A minőségi szórakozás és a közösségi élmények támogatójaként 2014-ben helyünk volt Nyugat-Magyarország legnagyobb fesztiválján, a VOLT Fesztiválon!

 

 

CNG VIP Transfer CNG VIP Transfer

Egy különleges és környezetbarát megoldással segítettük a fesztiválozókat: alternatív hajtású CNG járművekkel VIP transzfert biztosítottunk a fesztivállátogatóknak, így óvtuk a bulizók egészségét és a Lővérek erdőit!

A CNG a jövő választása a fenntartható közlekedésben, mert a sűrítettgáz-meghajtás jelentősen kevesebb károsanyag-kibocsájtással rendelkezik, mint a normál üzemanyagok.

Snétberger Zenei Tehetség Központ

A Snétberger Zenei Tehetség Központ missziója, hogy a fiatal, hátrányos helyzetű roma zenei tehetségeket világszínvonalú képzés és mentorálás révén hozzásegítse a zenei karrierjük elindításához.

Mindezt egy erős, hazai és nemzetközi szinten egyaránt elismert, modellértékű iskolával teszi. A központ – Snétberger Ferenc roma származású, Liszt-díjas gitárművész szakmai irányításával – 2011-től évente 60 tehetséges roma fiatalnak nyújt lehetőséget zenei tehetségük kibontakoztatására. Az oktatók elismert zenész-tanárok a dzsessz, a világzene és a klasszikus zene területén. 2014-ben már második éve támogatja a GDF SUEZ a Snétberger Zenei Tehetség Központot.

Snétberger Zenei Tehetség Központ Snétberger Zenei Tehetség Központ Snétberger Zenei Tehetség Központ

VOLT Fesztivál

2013-ban a GDF SUEZ a soproni VOLT Fesztivál támogatója lett, július 3-6. között GDF SUEZ Színpaddal és egy romkocsma hangulatú terasszal vártuk a fesztiválozókat. A fesztivál látogatórekorddal, száztízezres vendégszámmal zárta kapuit, a színpadunk pedig az egyik leglátogatottabb fesztiválhelyszín volt.

VOLT Fesztivál VOLT Fesztivál VOLT Fesztivál

Hahn Roland golfozó

Hahn Roland golfozó Immár második éve támogatjuk Hahn Roland golfozót, aki alig 25 évesen a legmagasabban jegyzett magyar profi golfozó. Tizennégy évesen kezdte a golfpályafutását, célja, hogy részt vegyen a 2016-os ötkarikás játékokon.

GDFSUEZ

Az Ön böngészőjében nincs a tartalom megtekintéséhez szükséges Flash bővítmény (plug-in) telepítve.
Kérjük, a telepítéshez kattintson az ikonra.
getflashplayer