További híreink

További híreink

továbbküldés

Ajánlja oldalunkat ismerőseinek!

további üzenet?
[Nyomtatóbarátverzió és nyomtatás]nyomtatás
Környezetvédelmi rehabilitáció a GDF SUEZ Győri Üzemegységének területén
Környezetvédelmi rehabilitáció Sopronban

A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat Sopronban a Táncsics Mihály utca 12. szám alatti üzemegységének területén.

ENERGIAFOGYASZTÓK DÍJAENERGIAFOGYASZTÓK DÍJA

A GDF SUEZ Csoportba tartozó Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. immár hetedik alkalommal nyerte el az Energiafogyasztók Díját a földgázelosztó társaságok között. A Magyar Energiafogyasztók Szövetsége 2016. április 25-én adta át a díjat, mellyel az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. 2015-ben nyújtott, magas színvonalú, a földgázelosztók között leginkább fogyasztóbarát magatartását díjazta.

Környezetvédelmi rehabilitáció BajánKörnyezetvédelmi rehabilitáció Baján

A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat Baján a Bajcsy-Zsilinszky u. 4. szám alatti kirendeltségének területén.

Környezetvédelmi rehabilitáció Sopronban

A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat a soproni kirendeltségének területén.

Szegeden 150 éve indult el a gázszolgáltatás

Szeged városában 150 esztendővel ezelőtt indult el a gázszolgáltatás, az évfordulót a GDF SUEZ Csoportba tartozó Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ünnepélyes keretek között, a szegedi Polgármesteri Hivatallal közösen ünnepelte meg 2015. október 28-án.

Lezárult a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. eladási folyamata

A Fővárosi Gázművek Zrt tulajdonába került a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. többségi részvénycsomagja. A MEKH jóváhagyására volt szükség ahhoz, hogy a GDF International SAS és a Főgáz Zrt. közti adás-vételi folyamat lezáruljon.

Környezetvédelmi rehabilitáció Baján

A GDF SUEZ társadalmilag felelős nagyvállalatként környezetvédelmi munkálatokat folytat a bajai kirendeltségének területén.

Bajai iroda nyitva tartásának változása

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2015. szeptember 01-től a Bajai Ügyfélszolgálati Iroda nyitva tartása módosul.

Az iroda hétfőn 8:00 – 12:00 és szerdán 8:00 – 18:00 között fogadja ügyfeleinket.

Augusztusi ügyfélfogadás

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az augusztus 20-i ünnep miatt ügyfélszolgálatunk 2015.08.20-23. között zárva tart.

A 2015. augusztus 8-i (szombat) áthelyezett, és az ünnep körüli munkanapokon telefonos- és személyes ügyfélszolgálatunk nyitva tartása az alábbiak szerint alakul.

Áthelyezett ügyfélfogadás - Kunszentmiklós

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy kunszentmiklósi irodánkon 2015. július 21. és 31. között, péntek délelőtt helyett, keddenként 08:00-12:00 óra közötti időben fogadjuk Önöket.

Egy úttal kevesebb! Kényelmes fizetési módok játék nyertesei

2015. február 9. – 2015. június 30. között az Egy úttal kevesebb! Kényelmes fizetési módok játék keretében tájékoztattuk ügyfeleinket az újonnan bevezetett fizetési módjainkról és a szerencsés kényelmi fizetési módokat használó ügyfeleinket 1 000 Ft-tal jutalmaztuk.

Mórahalmi ügyfélszolgálati iroda visszaköltözése

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a Tóth Menyhért Könyvtár és Közösségi Ház épületének felújítása befejeződött. Ügyfélszolgálati irodánk 2015. május 19. keddtől ismét a régi helyen, 6782 Mórahalom, Röszkei út 2. sz. alatt, változatlan nyitva tartással működik.

Rendkívüli gázmérő leolvasás

Tájékoztatjuk tisztelt lakossági és kisvállalkozói ügyfeleinket, hogy 2015. május 1. és június 30. között rendkívüli gázmérő leolvasást indít Társaságunk.

Egy úttal kevesebb! Kényelmes fizetési módok nyereményjátékunkat meghosszabbítottuk

FIGYELEM!
Az EGY ÚTTAL KEVESEBB! Kényelmes fizetési módok nyereményjátékunkat meghosszabbítottuk 2015. június 30-ig. A nyeremények jóváírása a játék végét követő hónapban történik, amely a meghosszabbításra tekintettel 2015. júliusban lesz.

Mórahalmi ügyfélszolgálati iroda költözése

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tóth Menyhért Könyvtár és Közösségi Ház épületének felújítása miatt ügyfélszolgálati irodánk elköltözött.

Irodai nyitvatartás és cím változás

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2015. március 01-től az ügyfélfogadás rendje változik a csongrádi irodánkon, valamint a gyulai iroda visszaköltözik régi helyére, az Erkel Ferenc Művelődési Központba.

A GDF SUEZ megkapta a számlázási rendszereinek tanúsítványait

Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt. és a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. által működtetett, a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 100. § (1b) bekezdésében szereplő, a díjak hibátlan kiszámítását végző rendszerelemek zárt elektronikus információs rendszerként lettek tanúsítva.

E-fizetési mód megszüntetése 2015. március 1-től

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy társaságunk a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. 2015. március 1-től üzleti döntésre hivatkozva, az E-fizetést, mint fizetési módot megszünteti.

E-számla. A leveleket bízzuk a természetre! játék nyertesei

2014. november 11. és 2015. február 9. között A leveleket bízzuk a természetre! E-számla játék keretében tájékoztattuk ügyfeleinket az elektronikus számla előnyeiről és a szerencsés E-számlát igénylő ügyfeleinket 1 000 Ft-tal jutalmaztuk

Egy úttal kevesebb!

Ismerje meg a GDF SUEZ új fizetési módjait. Felejtse el a postai sorban állást és válassza az Önnek legkényelmesebb megoldást.

Fizesse gázszámláját kedvenc boltjában vagy mobiltelefonon és NYERHET 1 000 Ft gázdíj jóváírást!

Részletek: www.nyerjazidovel.hu

Felhívás 100 m3/h feletti mérőkapacitású vállalati ügyfeleink részére

Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy a szabadpiacon vételező fogyasztók éves teljesítmény lekötését a földgázellátásról szóló törvény rendelkezéseinek a végrehajtásáról szóló 19/2009. (I.30.) Korm. rendelet (VHR), valamint a Magyar Földgázrendszer Üzemi és Kereskedelmi Szabályzata (ÜKSZ) szabályozza.

RHD változás - tájékoztató Nagyvállalati fogyasztók és közintézmények részére

RHD változás - tájékoztató Üzleti ügyfelek – KKV fogyasztók részére

RHD változás - tájékoztató Nagyvállalati fogyasztók és közintézmények részére

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a 12/2014. (XII. 13.) számú rendeletben közölte a 2015. január 1. napjával hatályba lépő rendszerhasználati (továbbiakban RHD) díjakat: a szállítási kapacitásdíjak kerültek módosításra.

Fűtőérték vizsgálati eredmények

Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy Társaságunk a szolgáltatási színvonalmutatók folyamatos ellenőrzése érdekében hivatalos fűtőérték és földgáz összetétel vizsgálatot végeztetett

A leveleket bízzuk a természetre!

Igényeljen E-számlát egyszerűen és gyorsan a www.nyerjazidovel.hu weboldalunkon.
Most minden tizedik E-számlára regisztráló ügyfelünk 1 000 Ft gázdíj jóváírást kap!

RHD változás - tájékoztató Üzleti ügyfelek – KKV fogyasztók részére

Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a 8/2014. (IX.15.) számú rendeletben közölte a 2014. október 1. napjával hatályba lépő rendszerhasználati díjakat. Az elosztási alapdíjak egyes földgázelosztói területeken kerültek módosításra, amelyek az alapdíj változását eredményezték.

RHD változás - tájékoztató Nagyvállalati fogyasztók és közintézmények részére

Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a 8/2014. (IX.15.) számú rendeletben közölte a 2014. október 1. napjával hatályba lépő rendszerhasználati díjakat. Az elosztási alap-, és kapacitásdíjak valamint a forgalmi díjak kerültek módosításra.

Áthelyezett munkanap

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2014. október 23-án és 24-én a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. személyes és telefonos ügyfélfogadása is szünetel.

Új helyen a komáromi ügyfélszolgálati iroda

Komáromi ügyfélszolgálatunk - változatlan nyitva tartás mellett – 2014. november 1-től a Komárom, Igmándi út 43./B szám alatti irodában várja ügyfeleinket. A költözés miatt 2014.10.27.-2014.10.31. között a jelenlegi, Igmándi út 45. szám alatti irodánk zárva tart.

Megértésüket köszönjük.

Felhasználó Elégedettség Felmérés indítása

Tisztelt Ügyfelünk!
A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a korábbi évekhez hasonlóan ez év őszén is kérdőíves vizsgálatot indít a földgázfelhasználók elégedettségének felmérésére.

Tájékoztatás a gyomaendrődi iroda nyitva tartásáról
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy gyomaendrődi ügyfélszolgálati irodánk 2014. október 14-én, kedden áramszünet miatt zárva tart.
Tájékoztatás a sárvári irodánk nyitva tartásának módosulásáról
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy sárvári ügyfélszolgálati irodánk 2014. október 10-én áramszünet miatt zárva tart.
Tájékoztatás az esztergomi irodánk nyitva tartásának módosulásáról
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy az esztergomi személyes ügyfélszolgálati iroda nyitva tartása 2014. október 1-től megváltozik. Ügyfélfogadás rendje az alábbiak szerint módosul:

hétfő: 14-18
szerda: 8-12
Üzletszabályzatok a honlapon
Ügyfeleink kényelme és az ügyintézés megkönnyítése érdekében az érvényes üzletszabályzataink öt évre visszamenőleg elérhetőek a honlapunk nyitóoldaláról kiindulva.
Még mindig KLIKKELJEN, X-ELJEN és NYERJEN
Továbbra is várjuk az Ön véleményét! A nyeremények már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, vegyen részt most Ön is a népszerű játékunkban. Töltse ki rövid kérdőívünket és minden 50. kitöltő ügyfelünk bruttó 5000 Ft értékben ajándékkártyát nyer.
www.nyerjazidovel.hu
Tájékoztatás a szentgotthárdi irodánk nyitva tartásáról
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2014.09.10-én szerdán szentgotthárdi ügyfélszolgálati irodánk zárva tart.
KLIKKELJEN, X-ELJEN és NYERJEN
Az Ön véleménye fontos számunkra! Töltse ki rövid kérdőívünket és 5000 Ft értékben Feldobox ajándékkártyát vagy 10 000 Ft értékű gázdíj jóváírást nyerhet.
www.nyerjazidovel.hu
A szegedi CNG töltőállomás megújul
Tisztelt Partnerünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a szegedi CNG töltőállomásunk ügyfeleink gyorsabb kiszolgálása érdekében megújul. 2014. július 15-én kezdődött néhány hónapos felújítási munkálatok alatt is várjuk Önt, és igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a lehető leggyorsabb kiszolgálásban részesüljön.
Ügyfélszolgálati iroda - nyitva tartás módosítás
Tisztelt Ügyfeleink, a felsorolt ügyfélszolgálati irodák technikai ok miatt zárva tartanak az alábbi időpontokban.
Rendszerhasználati díjak változása
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a 3/2014. (VI.13.) MEKH rendeletben közölte a 2014. július 1. napjával hatályba lépő rendszerhasználati díjakat. A szállítási és a tárolási kapacitás díjak kerültek módosításra.
Zökkenőmentes kereskedőváltás - tájékoztató
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét a számlafizetési kötelezettség határidőre történő teljesítésére. A pontos teljesítés a kereskedőváltás időpontjában kiemelt jelentőséggel bír, a zökkenőmentes kereskedőváltási folyamat alapfeltétele.
Tájékoztatás a téti irodánk nyitva tartásáról
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy téti ügyfélszolgálati irodánk 2014. július 1-én kedden zárva tart.
A csekkek új életet kezdenek! NYERJ AZ IDŐVEL! játék 100 nyertese
2014. január 20. és április 13. között A csekkek új életet kezdenek! NYERJ AZ IDŐVEL! játék keretében tájékoztattuk ügyfeleinket a kényelmi fizetési módok előnyeiről és szerencsés ügyfeleinket 10 000 Ft-tal jutalmaztuk.
Telefonos ügyfélfogadás május 1-én
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a május 1.-ei ünnepnapon, valamint az azt követő 2.-ai pihenőnapon a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. telefonos ügyfélfogadása szünetel. A május 10.-ei, szombati áthelyezett munkanapon a földgázszolgáltatással kapcsolatos kérdéseikkel telefonos ügyfélszolgálatunkhoz reggel 7 és délután 3 óra között fordulhatnak.
Ismerje meg az online bankkártyás fizetést!
A GDF SUEZ online bankkártyás fizetése gyors, egyszerű és kényelmes. Nézze meg kisfilmünket és győződjön meg Ön is az online bankkártyás fizetés előnyeiről és egyszerű használatáról lépésről lépésre.
Munkanap áthelyezés - módosított nyitva tartási rend az ügyfélszolgálati irodákban
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a május 1. körüli munkanap áthelyezések miatt irodáink az alábbi napokon a szokásostól eltérő nyitva tartással üzemelnek.
Tájékoztatás számlamagyarázóról
Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy megújult számláink számlamagyarázói megtalálhatóak honlapunkon.
Tájékoztató az online ügyfélszolgálat informatikai háttérrendszerek karbantartásáról
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy informatikai háttérrendszerek karbantartása miatt 2014. március elsején, szombaton, 08 és 20 óra között az online ügyfélszolgálat számlakép megjelenítések elérhetősége Elektronikus számlázásos ügyfeleknél (E-SZÁMLA) nem vagy csak korlátozottan lesz elérhető!
Tájékoztatás a gyomaendrődi és a szarvasi irodák nyitva tartásáról
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2014. március 04-től az ügyfélfogadás rendje változik a gyomaendrődi és a szarvasi irodáinkon.
Tájékoztatás a soproni irodánk nyitva tartásáról
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy soproni ügyfélszolgálati irodánk (Sopron, Táncsics M. u. 12.) 2014. február 19-én szerdán áramszünet miatt zárva tart.
Az új évben a csekkek is új életet kezdenek! Ismerje meg új fizetési módunkat!
Az új évben a csekkek is új életet kezdenek!Ismerje meg új fizetési módunkat, az online bankkártyás fizetést és nyerjen 10 000 Ft értékű gázdíj jóváírást!
Tájékoztató a telefonos ügyfélszolgálat nyitva tartásáról
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy műszaki okok miatt telefonos ügyfélszolgálatunk 2014.január 10.-én pénteken csak délután 2 óráig fogadja a hívásokat. A hét többi munkanapján normál nyitva tartás szerint működik a telefonos ügyfélfogadás.

Archívum

A 2013-as év hírei

Az előre fizetős gázmérőhöz tartozó kártya feltöltése
Tájékoztató a tatabányai és az esztergomi ügyfélszolgálati irodákban az előre fizetős gázmérőhöz tartozó kártya feltöltésének lehetséges időpontjairól.
Áramszünet
Értesítjük ügyfeleinket, hogy celldömölki ügyfélszolgálati irodánk 2013. december 16-án hétfőn áramszünet miatt zárva tart.
140 éves a szombathelyi gázszolgáltatás
Az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. ünnepélyes keretek között emlékezik a jeles évfordulóra.
A GDF SUEZ immár harmadik éve szolgáltatja a földgázt Kecskeméten
Kecskemét város intézményeinek fölgáz-ellátására kiírt tenderen immár harmadik éve a GDF SUEZ ajánlata bizonyult a legjobbnak.
November 1-től változtak a rendszerhasználati díjak
Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal az 5/2013.(X.16.) MEKH rendeletben közölte a 2013. november 1-től hatályba lépő rendszerhasználati díjakat. A díjak szolgáltatónként és felhasználó típusonként is eltérhetnek egymástól.
A banki utalás nyereményjáték 111 nyertese
Nyerteseinknek gratulálunk! 2013. szeptember 2. és október 15. között hirdettük meg banki utalás nyereményjátékunkat. Azon ügyfeleink között, akik ebben az időszakban tértek át banki utalásra, vagy már korábban is ily módon fizettek, kisorsoltunk 100 db 1 000, 10 db 10 000 és 1 db 100 000 forint értékű földgáz-jóváírást.
A sorsolást 2013. november 4-én, Szegeden tartottuk, közjegyző jelenlétében.
A leveleket bízzuk a természetre! Ismét NYERJ az idővel! játék 100 nyertese
2013. július 8. és október 15. között A leveleket bízzuk a természetre! Ismét NYERJ az idővel! játék keretében tájékoztattuk ügyfeleinket az elektronikus számla előnyeiről és szerencsés ügyfeleinket 10 000 Ft-tal jutalmaztuk.
A sorsolást 2013. november 4-én, Szegeden tartottuk, közjegyző jelenlétében.
Új elemző eszköz a GDF SUEZ Energia Portálon: Gas DataLyser
A GDF SUEZ Energia Portál - a Fogyasztási igénybejelentés mellett - egy új, innovatív szolgáltatással bővült: Gas DataLyser. A Gas DataLyser olyan fogyasztási adatokat elemző és összegző eszköz, amely számos hasznos funkcióval könnyíti meg a gázipari szakemberek munkáját!
GDF SUEZ 2013-ban is Az Év Természetfotósa pályázat névadó támogatója
A GDF SUEZ idén negyedik éve névadó szponzora az immár 21. alkalommal megrendezett Az Év Természetfotósa pályázatnak és támogatja a hozzá kapcsoló nagyszabású kiállítás megvalósulását.
Ügyfélszolgálatok nyitva tartása
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2013. november 4-től az ügyfélfogadás rendje változik a bajai, békési, kalocsai, kiskőrösi, orosházi, szeghalmi és szentesi irodáinkon, illetve új helyen és nyitvatartási időben állunk rendelkezésre Kiskunfélegyházán.
Nyereményjátékok sorsolásának új időpontja
Az Ismét Nyerj az idővel és a Banki utalás nyereményjátékaink sorsolása október 28-án technikai okok miatt elmarad, a sorsolás új időpontja 2013. november 4.
Cége velünk csak megtakaríthat! Válassza kedvezményes GÁZ és ÁRAM ajánlatainkat
Cégünk olyan földgáz- és/vagy villamos energia ajánlatot kínál az - évi 0,5 GWh villamosenergia-fogyasztást és a 20-100 m3/h névleges mérőteljesítménnyel rendelkező, valamint évi 200.000 m3 fogyasztást meg nem haladó - kis- és középvállalkozások számára, melynek köszönhetően évente - felhasználástól függően - akár több 100 000 ft-ot is megtakaríthat energia költségeiből!
Ügyfélszolgálat nyitva tartása
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy informatikai rendszer-karbantartás miatt 2013. október 23-ától október 27-éig a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. személyes és telefonos ügyfélfogadása is szünetel. A mérőállás bejelentésére ez idő alatt kizárólag az Online ügyfélszolgálatunkon van lehetősége.
Ügyfélszolgálati nyereményakció indul
A Nyerj az idővel - Kényelem és tervezhetőség minden irányban számlázási mód váltási kampányunk sikerére tekintettel 5 hetes ügyfélszolgálati nyereményakciót szervezünk 2013. október 7-től.
Az Ismét Nyerj az idővel és a Banki utalás nyereményjátékainkat meghosszabbítottuk
FIGYELEM! A leveleket bízzuk a természetre! Ismét Nyerj az idővel és a Banki utalás nyereményjátékainkat meghosszabbítottuk 2013. október 15-ig.
Ügyfélfogadási idő változás
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2013. szeptember 13-án, pénteken, társaságunk teljes szolgáltatási területén a személyes ügyfélszolgálati irodáink és telefonos ügyfélkapcsolati központunk is zárva tart. Az online ügyfélszolgálatunk ezen a napon is elérhető lesz.
Banki utalás nyereményjáték
Sorban állás helyett fizesse be gázszámláját kényelmesen!
A hosszadalmas sorban állás közben elgondolkozott már azon, hogy a csekkbefizetés mennyi idejét, energiáját emészti fel? Pedig befizethetné a gázdíjat sokkal egyszerűbben is.
Tájékoztatás a számlafizetési határidővel kapcsolatban
Tisztelt Ügyfelünk!
Amennyiben a számlája kézhezvételének időpontja meghaladja a számla befizetési határidejét, ezen számlát természetesen lehetősége van késedelmi kamat és egyéb következmények nélkül 8 napig befizetni.
A felmerült kellemetlenség miatt szíves elnézését kérjük, megértését és együttműködését köszönjük.
Bizalom és hitelesség
A Magyar Európai Üzleti Tanács (HEBC) Magyarország fejlődésének és versenyképességének javítása érdekében tett ajánlásait tartalmazó jelentését 2013. július 18-án hozták nyilvánosságra. A Bizalom és hitelesség címet viselő jelentést a tagok - köztük Csiba Péter, a GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt. vezérigazgató-helyettese - sajtótájékoztató keretei között mutatták be.
Nyerj az idővel! Kényelem és tervezhetőség minden irányban játék 100 nyertese
2013. május 8. és június 30. között a Nyerj az idővel! Kényelem és tervezhetőség minden irányban játék keretében tájékoztattuk ügyfeleinket a különböző számlázási módok előnyeiről és szerencsés ügyfeleinket 10 000 Ft-tal jutalmaztuk.
A sorsolást 2013. július 18-án, Szegeden tartottuk, közjegyző jelenlétében.
A LEVELEKET BÍZZUK A TERMÉSZETRE! Ismét NYERJ az idővel!A LEVELEKET BÍZZUK A TERMÉSZETRE! Ismét NYERJ az idővel!
Válassza az E-számlát és MOST 10 000 Ft értékű gázdíj jóváírást NYERHET! Regisztráljon július 8. és szeptember 30. között a www.nyerjazidovel.hu weboldalunkon.
2013. évi tervezett karbantartási munkák időpontja - 2013. július 02.
Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat, hogy az FGSZ Földgázszállító Zrt. 2013. évi tervezett karbantartási munkák időpontjait megtalálja az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. társasági weboldalon.
Az aktuális táblázat az alábbi linkre kattintva letölthető.
Tájékoztatás a makói irodánk nyitva tartásáról
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. makói ügyfélszolgálati irodája 2013. július 03-tól új helyen, a 6900 Makó, Liget utca 3. (Démász iroda) szám alatt működik. Irodánk nyitva tartása is megváltozik, szerda: 8:00-12:00, csütörtök: 14:00-18:00 óra.
45. Nemzetközi Gázkonferencia és Szakkiállítás
Időpont és helyszín: 2013. október 17-18. Hotel Azúr, Siófok
Ügyfélszolgálati irodák nyitva tartása
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy - technikai okok miatt - társaságunk teljes szolgáltatási területén személyes ügyfélszolgálati irodáink és telefonos ügyfélkapcsolati központunk zárva tart 2013. július 5-én, pénteken. Az online ügyfélszolgálat elérhető lesz.
Tájékoztatás a kiskunfélegyházi irodánk nyitva tartásáról
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. kiskunfélegyházi ügyfélszolgálati iroda nyitva tartása 2013. július 08-tól megváltozik. Ügyfélfogadási idő: hétfő 8:00-12:00, szerda 8:00-18:00 óra.
Fogyasztási igénybejelentés június 27-től az Energia Portálon!
Tisztelt Fogyasztónk!
Tájékoztatjuk, hogy 2013. június 27. napjától a fogyasztási igénybejelentést a GDF SUEZ weboldal új – erre a célra létrehozott – Energia Portál (www.gdfsuez-energia.hu/energiaportal) című almenüjében teheti meg.
Tájékoztatás a gyulai irodánk nyitva tartásáról
Tisztelt ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. gyulai ügyfélszolgálati irodája 2013. május 24-től pénteki napokon 8:00 - 12:00 között tart nyitva.
"Nyerj az idővel fődíj" sorsolásának nyertesei
2013 januárjában a GDF SUEZ elindította "Nyerj az idővel" nyereményjátékát, hogy megajándékozza azon ügyfeleit, akik határidőre rendezik gázszámláikat.
A fődíj sorsolást 2013. május 6-án, Szegeden tartottuk, közjegyző jelenlétében.
"Nyerj az idővel" nyereményjáték harmadik 100 nyertese
2013 januárjában a GDF SUEZ elindította "Nyerj az idővel" nyereményjátékát, hogy megajándékozza azon ügyfeleit, akik határidőre rendezik gázszámláikat.
A harmadik sorsolást 2013. május 6-án, Szegeden tartottuk, közjegyző jelenlétében.
A Dunamenti Erőmű dolgozói is részt vesznek az árvízi munkálatokban SzázhalombattánálA Dunamenti Erőmű dolgozói is részt vesznek az árvízi munkálatokban Százhalombattánál
A GDF SUEZ csoporthoz tartozó Dunamenti Erőmű Zrt. az árvízi védekezésre megerősített műszakkal, készenléti szolgálattal és a hatóságokkal szorosan együttműködve készül.
Fotózz, like-olj és nyerj"Fotózz, like-olj és nyerj" - Indul a GDF SUEZ természetfotó pályázata!
A GDF SUEZ Magyarország 2013. május 8-én elindította a Fotózz, like-olj és nyerj fotópályázatát új Facebook oldalán.
Újra NYERJ AZ IDŐVEL! Kényelem és Tervezhetőség minden irányban.Újra NYERJ AZ IDŐVEL! Kényelem és Tervezhetőség minden irányban
2013. május 8-tól folytatjuk a nagy sikerű Nyerj az idővel játéksorozatunkat.
Regisztráljon, válassza az Önnek leginkább megfelelő számlázási módot és 10 000 Ft-os gázdíj jóváírást NYERHET!
CégŐrző24+ – Cége biztonsága az Ön nyugalma
Új ajánlatunkat kifejezetten a kis- és középvállalkozások igényei szerint alakítottuk ki, hogy az esetlegesen előforduló vészhelyzetek gyors és hatékony megszűntetésével hozzájáruljunk vállalata rendeltetésszerű, folyamatos működéséhez. Mindezt ráadásul ingyenesen kínáljuk Önnek, amennyiben Ön 20-100 m3/h névleges összteljesítménnyel rendelkezik és földgáz- vagy villamosenergia-ellátási szerződést köt velünk.
Tájékoztatás a gyulai irodánk nyitva tartásáról
Tisztelt ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. gyulai ügyfélszolgálati irodája 2013. május 2-tól - változatlan nyitva tartással - az 5700 Gyula, Csabai út 3. (TESCO Hipermarket) szám alatt működik.
CégŐrző24 – egyetlen ajándékkal számos előny az Ön cégének
Szerződjön villamosenergia-szolgáltatásra a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt.-vel és mi cserébe díjmentesen biztosítjuk vállalkozása számára legújabb asszisztencia-szolgáltatásunkat, a CégŐrző24-et.
„Nyerj az idővel” nyereményjáték második 100 nyertese
2013 januárjában a GDF SUEZ elindította „Nyerj az idővel” nyereményjátékát, hogy megajándékozza azon ügyfeleit, akik határidőre rendezik gázszámláikat.
GDF SUEZ támogatója a Magyar Sajtófotó PályázatnakGDF SUEZ támogatója a Magyar Sajtófotó Pályázatnak
A GDF SUEZ támogatja az immár 31. alkalommal kiírt Magyar Sajtófotó Pályázat Természet és Tudomány kategóriáját.
CNG AutóFejlődés előtt áll a hazai gázüzemű közlekedés
A gázüzemű közlekedés hazai elterjedését eddig infrastrukturális hiányosságok akadályozták, mindamellett sűrített földgáz, azaz a CNG relatíve magas jövedéki adója. A legújabb Európai Uniós irányelvek szerint a tagállamoknak fejlesztéseket kell végrehajtaniuk a gázüzemű közlekedés elősegítése érdekében.
Újdonság, Nyereményjátékunkat kibővítettük! - "Duplán nyerj az idővel"
Örömmel tájékoztatjuk, hogy a „Nyerj az idővel” nyereményjáték vonatkozásában regisztrált ügyfeleink körében tovább bővítettük a nyerés lehetőségét.
„Nyerj az idővel” nyereményjáték nyertesei
2013 januárjában a GDF SUEZ elindította „Nyerj az idővel” nyereményjátékát, hogy megajándékozza azon ügyfeleit, akik határidőre rendezik gázszámláikat.
Az első sorsolást 2013. március 11-én, Szegeden tartottuk, közjegyző jelenlétében.
Tájékoztatás a kiskunfélegyházi irodánk nyitva tartásáról
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy kiskunfélegyházi irodánk - az áramszolgáltató által előre bejelentett áramszünet, karbantartási munka miatt - 2013. február 25-én, hétfőn zárva tart.
Tájékoztatás a szombathelyi, celldömölki és a soproni irodánk nyitva tartásáról
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szombathelyi, celldömölki és a soproni irodánk 2013. március 19-edikén, kedden rövidített nyitva tartással áll a rendelkezésükre.
Tájékoztatás a kalocsai irodánk nyitva tartásáról
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy kalocsai irodánk - az áramszolgáltató által előre bejelentett áramszünet, karbantartási munka miatt - 2013. február 26-án, kedden zárva tart.
megoldLAK24 felfüggesztés, 2013. január 14.
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a megoldLAK24 háziszerviz szolgáltatásunkat 2013. január 14. naptól - határozatlan időtartamra - felfüggesztjük.
NYERJ AZ IDŐVEL! Nyereményjáték akár 100 000 Ft-os jóváírásért!NYERJ AZ IDŐVEL! Nyereményjáték akár 100 000 Ft-os jóváírásért!
Ha pontosan fizet, gázszámlája is csökkenhet!
Most igazán megéri figyelni gázszámlái fizetési határidejét!
Egyetemes szolgáltatói árváltozás 2013. január 1-től
Ezúton tájékoztatjuk fogyasztóinkat a 78/2012. (XII 22.) NFM rendelet alapján a 2013. január 01-től érvényes, egyetemes szolgáltatáshoz kapcsolódó árszabásokról.

A 2012-es év hírei

Változás a nagycsaládos földgázárkedvezmény igénylésében
A nemzeti fejlesztési miniszter a 28/2012.(V.31.) NFM rendelete alapján módosult a nagycsaládos gázárkedvezményre vonatkozó szabályokat tartalmazó 28/2009.(VI.25.) KHEM rendeletet, mely a 2012. évben - 2013-as jogosultsági időszakra benyújtható - nagycsaládos kedvezményre való jogosultság megállapítására irányuló kérelem benyújtási határidejét érinti.
Ügyfélszolgálati iroda helyének és címének megváltozása (Győr)
Ezúton tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. győri ügyfélszolgálati irodája 2012. szeptember 24-től - változatlan nyitvatartási idő mellett - a 9027 Győr, Puskás Tivadar u. 37. szám alatt fog működni.
Mi kérdezünk és Ön nyerhet!
Ilyen könnyen még sosem nyert 5.000 forintot! 5 szerencsés ügyfelünk nyert egyenként bruttó 5.000 forint értékű földgázdíj-jóváírást. A nyereményeket a 2012. júliusában indított Mi kérdezünk és Ön nyerhet! című kérdőiv játékunkban résztvevő ügyfeleink között sorsoltuk ki. A nyerteseinket e-mail formájában tájékoztatjuk nyereményükről.
Személyes ügyfélszolgálati irodák decemberi nyitvatartásának változása
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy Celldömölk, Komárom, Kalocsa, Kiskunfélegyháza, Orosháza, Szeghalom, Szentes irodáink 2012. december 27-én, csütörtökön és 28-án, pénteken 8:00 - 12:00 óráig nyitva tartanak.

GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt.
Tájékoztatás az ügyfélszolgálatok 2012. IV. negyedévi nyitva tartásáról
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2012. október – december hónapokban ügyfélfogadási szünnap és munkaszüneti napok körüli munkarend változása miatt a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. ügyfélszolgálati irodákban az ügyfélfogadás az alábbi napokon szünetel.
Csatlakozó vezetékek és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági felülvizsgálataCsatlakozó vezetékek és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági felülvizsgálata
A nemzetgazdasági miniszter 19/2012. (VII. 20.) NGM rendelete a gáz csatlakozó vezetékek és felhasználói berendezések műszaki-biztonsági felülvizsgálatáról szóló rendelete alapján az alábbi változások lépnek életbe 2012. szeptember 01. napjától a földgáz csatlakozó vezetékek és a felhasználói berendezések műszaki-biztonsági felülvizsgálata kapcsán.
Véget ért a GDF SUEZ Nyereményözön és gazdára talált minden értékes ajándék!Véget ért a GDF SUEZ Nyereményözön és gazdára talált minden értékes ajándék!
Társaságunk 2011. december 1-jén nyereményjátékot indított ügyfelei számára, hogy elismerje azon ügyfelei fizetési magatartását, akik folyamatosan határidőre rendezik gázszámláikat.
Tudatos energiafogyasztóLegyen Ön is tudatos energiafogyasztó! – kampány a tudatos energiafelhasználásért
Eddig példa nélküli összefogással indítottak közös kampányt a magyar energiaszolgáltatók. A hazai piacon egymás versenytársaként jelen lévő GDF SUEZ, EDF DÉMÁSZ, FŐGÁZ, ELMŰ-ÉMÁSZ, E.ON és TIGÁZ egy napjainkban egyre fontosabbá váló kérdés, a hatékony energiafelhasználás népszerűsítése érdekében igyekszik felhívni a figyelmet olyan dolgokra, amelyekkel nagyban segíthetik a racionális fogyasztói szokások kialakítását.
Tájékoztató a földgáz rendszerhasználati díjak módosításáról
Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Energia Hivatal a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. tv. 105. § (3) bekezdése alapján meghatározta a 2012. július 1-től hatályba lépő rendszerhasználati díjakat.  
2012. január 01-től érvényes, az egyetemes szolgáltató által számlázott gázár ismertetése
Ezúton tájékoztatjuk fogyasztóinkat a 83/2011. (XII 29.) NFM rendelet alapján a 2012. január 01-től érvényes, egyetemes szolgáltatáshoz kapcsolódó árszabásokról.

A 2011-es év hírei

E-szolgáltatások nyereményjáték - Tájékoztató nyereménysorsolásról
Társaságunk 2011 júliusában nyereményjátékot indított ügyfelei körében. A nyereményjátékban mindazon ügyfelek vehettek részt, akik az e-számlát és/vagy e-fizetést már korábban igénybe vették, vagy július óta regisztráltak e-szolgáltatásainkra.
Az év természetfotósa 2011 fotópályázatAz év természetfotósa 2011 fotópályázat
A naturArt – Magyar Természetfotósok Szövetsége immár tizenkilencedik alkalommal írta ki Magyarország – és egyben a régió – legjelentősebb természetfotós pályázatát. Az idei pályázatra 234 pályázó 5309 fotóval nevezett, s mindkét fődíjat hölgy nyerte el!
GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. közleménye rendkívüli gázmérő leolvasásról
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy 2011. november 7. és december 4. között rendkívüli gázmérő leolvasást indított el Társaságunk. A leolvasást a DL Kft munkatársai végzik, akik írásos meghatalmazással rendelkeznek, mely a személyi igazolványukkal együtt érvényes. Más, egyéb személyek megkeresését, kérjük, ne fogadják!
Tájékoztató a földgáz rendszerhasználati díjak módosításáról
Tájékoztatjuk, hogy a 2011. július 12-én megjelent és a következő napon hatályba lépett a rendszerhasználati díjak módosításáról szóló 36/2011. (VII. 12) NFM rendelet, mely szerint a rendszerhasználati díjak, mint a szagosítási, a szállítási, az elosztási és a tárolási díjak egyaránt megváltoztak, sajnálatos módon elsősorban emelkedtek.
Az év természetfotósa 2010 fotópályázatÚj, ultramodern erőmű-blokkot adott át a GDF SUEZ Magyarországon
Bencsik János, klíma- és energiaügyért felelős államtitkár és Jean-François Cirelli, a GDF SUEZ alelnöke és vezérigazgató-helyettese avatta fel kedden a Dunamenti Erőmű új, 407 MW-os erőművi blokkját Százhalombattán.
A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. elindította Android-alkalmazását.
Az alkalmazás létrehozásának legfőbb célja, hogy a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. minél magasabb színvonalon szolgálja ki ügyfeleit, megfelelve a kor dinamikus műszaki, technikai elvárásainak.
2011. július 01-től érvényes, az egyetemes szolgáltató által számlázott gázár ismertetése
Ezúton tájékoztatjuk fogyasztóinkat a 32/2011. (VI. 30.) NFM rendelet alapján a 2011. július 01-től érvényes, egyetemes szolgáltatáshoz kapcsolódó árszabásokról.
2011. április 1-től, az egyetemes szolgáltató által számlázott felhasználói gázár ismertetése
Ezúton tájékoztatjuk fogyasztóinkat a 12/2011. (IV. 7.) NFM rendelet alapján a 2011. április 01-től érvényes, egyetemes szolgáltatáshoz kapcsolódó árszabásokról.
Ennek megfelelően az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. működési területére vonatkozó díjak a következőek:
Rövid CSR jelentés
A GDF SUEZ Csoport Magyarországon kiadta első fenntarthatósági jelentését, a Good CSR 2010 program keretein belül. A programhoz csatlakozva elkészítettük a legelfogadottabb nemzetközi standardon alapuló CSR (CSR=Corporate Social Responsibilty, azaz Vállalati társadalmi felelősségvállalás) jelentésünket.
2011. január 1-jétől érvényes, egyetemes szolgáltató által számlázott felhasználói gázár ismertetése
Ezúton tájékoztatjuk fogyasztóinkat a 32/2011. (VI. 30.) NFM rendelet alapján a 2011. július 01-től érvényes, egyetemes szolgáltatáshoz kapcsolódó árszabásokról.
Tájékoztató az EMFESZ Kft. fogyasztói részére kijelölt szolgáltatóval kapcsolatban
A Magyar Energia Hivatal lefolytatta azt a kiválasztási eljárást, melynek keretében meghatározásra kerültek azok a szolgáltatók és kereskedők, melyek a 2011. január 13-tól az EMFESZ Kft. (gas.hu) korábbi fogyasztóit földgázzal fogják ellátni.
Tájékoztató a GázBarát szabadpiaci kampány leállításával kapcsolatban
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a 2010 decemberében indított GázBarát kampányra az ajánlat kérési igényeket 2011. január 11-ig állt módunkban fogadni, tekintettel arra, hogy a kampányra elkülönített kedvezményes forrás számításaink szerint kiajánlásra került.
2011.01.01-től érvényes szociális gázár támogatás
A Kormány 85/2011. (V. 26.) Korm. rendelete a lakossági vezetékes gázfogyasztás és távhő felhasználás szociális támogatásáról szóló 289/2007. (X. 31.) Korm. rendelet módosítása alapján a 2011. évre szóló szociális gázár támogatás az alábbi módon változik.
Egyetemes szolgáltató által számlázott felhasználói gázár ismertetése
Ezúton tájékoztatjuk fogyasztóinkat a 39/2010. ( XII.31. ) NFM rendeletben megjelent egyetemes szolgáltatáshoz kapcsolódó árszabás feltételeiről, a kialakult változásokról, melyek 2011. január 1-től léptek hatályba.
Szociális gázártámogatásSzociális gázártámogatás
2011. január 01-től érvényes szociális gázár támogatás.

A 2010-es év hírei

Az év természetfotósa 2010 fotópályázatAz év természetfotósa 2010 fotópályázat
Idén a GDF-SUEZ volt a verseny névadó főtámogatója.
Új web funkciónk - online fogyasztás elemzésOnline fogyasztás elemzés
Új web funkciónknak, az online fogyasztás elemzési eszköznek köszönhetően megtekintheti éves földgázfogyasztását, emellett tájékozódhat a háztartási fogyasztók átlagos éves gázfogyasztásáról. E tekintetben összehasonlíthatja saját és - általánosan - a háztartási fogyasztók éves átlagfogyasztását.
Amennyiben szeretné gázfogyasztását csökkenteni, megosztjuk Önnel jól bevált praktikák sorát!
Tekintse meg Ön is adatait ide kattintva!
Lezárult az e-számla és e-fizetés akció!
2010 januárjában indított e-számla és e-fizetés akciónk lezárult, melynek keretében a résztvevők számára 2.000 Ft földgázdíj-jóváírást ajándékoztunk.
ÚJDONSÁG! - E-fizetés: a dinamikus megoldás!ÚJDONSÁG! - E-fizetés: a dinamikus megoldás!
Az e-fizetés szolgáltatásunk az Ön számára kényelmet, egyszerű számlafizetést és főként biztonságot jelent!
A kényelmes biztonság! E-számla!A kényelmes biztonság! E-számla!
Korszerű, környezetbarát megoldást kínálunk számlái kezelésére. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon és válassza az E-számlát!
A kényelmes biztonság! E-számla! - Nyereménysorsolás
2009 októberében induló új elektronikus szolgáltatásunk, az e-számla bevezetésével egybekötve Társaságunk akciót hirdetett, melynek eredményeként közel 2300 ügyfelünk választotta ezt a korszerű és környezetbarát megoldást, az e-számlát számlái kezelésére.

A 2009-es év hírei

Egyetemes szolgáltatásEgyetemes szolgáltatás
A 2008. évi XL. Törvény a közüzemi ellátás helyett az egyetemes szolgáltatást vezette be. Az egyetemes szolgáltatás ugyancsak biztonságos ellátást jelent ügyfeleink részére.
Kérdőív nyertesekKérdőív nyertesek
2008 júliusában indítottuk útjára az ügyfeleink számára interneten elérhető kérdőívet.
Közlemény
A fogyasztók megtévesztésének és a szakszerűtlen vizsgálatok megelőzésének érdekében felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét a földgázfelhasználó berendezések kötelező ellenőrzésével kapcsolatos tudnivalókra, melynek keretében az alábbi tájékoztatást nyújtjuk:...
GDFSUEZ

Az Ön böngészőjében nincs a tartalom megtekintéséhez szükséges Flash bővítmény (plug-in) telepítve.
Kérjük, a telepítéshez kattintson az ikonra.
getflashplayer